Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp

Onze diensten

Moeite met het vinden van goede professionals? Pears vindt de beste professionals voor jouw organisatie. Wij leveren naar behoefte. Dit houdt in dat je per vacature kan kijken welke optie het best bij de situatie past. Heb je een reguliere vacature in te vullen? Pears verzorgt de werving & selectie en vervolgens komt de kandidaat rechtstreeks bij jou in dienst. Kamp je met tijdelijk uitval en zoek je een tijdelijke vervanger? Dan kun je de professional via Pears inhuren, door middel van een detacheringsconstructie. Het aantal uur en de duur van de opdracht stemmen we dan samen af. Overname na inhuur is ook mogelijk.

Wij zijn er voor jou! Bekijk onze diensten of neem contact met ons op.

Onze diensten

Detachering

Kampt jouw organisatie met uitval en zoek je een tijdelijke vervanger? Dan ben je bij Pears aan het juiste adres. We leggen jou profielen voor en eenmaal een goede professional gevonden, betekent dit dat de professional via Pears wordt ingehuurd. Dit doen we middels een detacheringsconstructie. Het aantal uur en de duur van de opdracht stemmen we samen af.

Bekijk dienst

Detavast

Bij detavast wordt een professional eerst ingehuurd en vervolgens door de opdrachtgever overgenomen. Het voordeel hiervan is dat de opdrachtgever de kennis en kunde van de kandidaat heeft kunnen onderzoeken voor een bepaalde periode en de professional kan in die periode ook beoordelen of de organisatie goed bij hem past. Als een opdrachtgever een professional na een periode van inhuur zelf in dienst wil nemen dan is dat altijd mogelijk. Het moment van overname is in overleg met Pears.

Bekijk dienst

Werving en selectie

Heb je een reguliere vacature in te vullen? Pears verzorgt de werving & selectie en vervolgens komt de kandidaat rechtstreeks bij jou in dienst. Dit betekent dat de professional direct op de loonlijst van de opdrachtgever staat en Pears na het invullen van de vacature geen tussenpersoon meer is.

Bekijk dienst

Waarom samen werken met Pears?

Zie ons als partner, niet als tussenpersoon. We denken mee, vol enthousiasme en met een kritische blik. Het invullen van een vacature gaat verder dan een cv met een vacaturetekst matchen. Ons netwerk zit vol goede professionals en leuke vacatures. Pears onderzoekt of ervaring, kennis en ambities van professionals een meerwaarde vormen voor een organisatie. We zijn altijd eerlijk en duidelijk, zodat je weet waar je aan toe bent.

Contact met ons

Wij zijn er voor jou

  • Altijd persoonlijk contact.
  • Wij zijn oprecht geïnteresseerd, integer, altijd vrolijk en professioneel.
  • Wij denken met jou mee aan een oplossing.

Ontmoet ons team!

Onze adviseurs helpen jou graag verder! Maak kennis met ons team, wij helpen jou graag verder bij het vinden van jouw baan!

Ontmoet het team