Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp
Terug naar overzicht

Detachering

Kampt jouw organisatie met uitval en zoek je een tijdelijke vervanger? Dan ben je bij Pears aan het juiste adres. We leggen jou profielen voor en eenmaal een goede professional gevonden, betekent dit dat de professional via Pears wordt ingehuurd. Dit doen we middels een detacheringsconstructie. Het aantal uur en de duur van de opdracht stemmen we samen af.

Meer weten over detachering via Pears? Ik kom graag met je in contact.

Detachering via Pears

“Het contact met Pears heeft mij opgeleverd dat ik heel wat organisaties heb kunnen bekijken. Tot vijf keer toe heb ik met succes de samenwerking gevonden met Pears, die geleid heeft tot opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Positief informeel contact en korte lijntjes. Prettig om mee samen te werken. Pears staat ook open om buiten de gebaande kaders te opereren en mee te denken met de klant.

Ik zou Pears absoluut aanbevelen op grond van het persoonlijke contact en dat er aangesloten wordt bij wat ik kan.”

Maak kennis met Pears

Waarom kiezen voor Pears?

Aandacht voor jou

We zijn een kleine club. Dat betekent veel persoonlijke aandacht voor zowel onze opdrachtgevers, als onze professionals. We kennen de wensen van beide door en door. We zijn geen tussenpersoon; wij zijn jullie partner. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijke communicatie.

Persoonlijke begeleiding

Groot netwerk

Een gesprek met ons aangaan?

We hebben te maken met twee partijen: opdrachtgevers en professionals. De wensen en ambities van beide partijen zijn even belangrijk. We willen immers zorgen voor de perfecte match. Zie ons als partner, niet als tussenpersoon. We denken mee, vol enthousiasme en met een kritische blik. Het invullen van een vacature gaat verder dan een cv met een vacaturetekst matchen. Ons netwerk zit vol goede professionals en leuke vacatures. We zijn altijd eerlijk en duidelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijke communicatie, zodat we alle partijen beter van dienst kunnen zijn. Ben je benieuwd geworden?

Of je nu een professional of opdrachtgever bent; we maken graag kennis met je!

Contact opnemen

Was dit niet helemaal wat je zocht?

Onze adviseurs helpen jou graag verder! Neem eens contact met ons op, dan gaan wij aan de slag om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk ons team