Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp
Terug naar overzicht

Werving & selectie

Heb je een reguliere vacature in te vullen? Pears verzorgt de werving & selectie en vervolgens komt de kandidaat rechtstreeks bij jou in dienst. Dit betekent dat de professional direct op de loonlijst van de organisatie staat en Pears na het invullen van de vacature geen tussenpersoon meer is.

Meer weten over werving & selectie? Ik vertel je graag meer.

Werving en selectie bij Pears

“Pears heeft mij goed geholpen in mijn zoektocht. Ik werd door verschillende mensen benaderd, maar Pears had het fijnste contact voor mij. Voor mij hebben ze iets gevonden wat ik niet had verwacht, ze hebben de juiste connecties. Ik zou Pears bij anderen aanbevelen als ze het ook prettig vinden om persoonlijk contact te hebben. Je voelt je geen nummertje bij Pears.”

Maak kennis met Pears

Wij zorgen voor de perfecte kandidaat

en zo doen wij dat:

Wij zijn persoonlijk

We zijn een kleine club. Dat betekent veel persoonlijke aandacht voor zowel onze opdrachtgevers, als onze professionals. We kennen de wensen van onze opdrachtgevers door en door. We zijn geen tussenpersoon; wij zijn jullie partner. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijke communicatie.

Je kiest zelf de dienstverlening

Wij hebben een groot netwerk

Een gesprek met ons aangaan?

We hebben te maken met twee partijen: opdrachtgevers en professionals. De wensen en ambities van beide partijen zijn even belangrijk. We willen immers zorgen voor de perfecte match. Zie ons als partner, niet als tussenpersoon. We denken mee, vol enthousiasme en met een kritische blik. Het invullen van een vacature gaat verder dan een cv met een vacaturetekst matchen. Ons netwerk zit vol goede professionals en leuke vacatures. We zijn altijd eerlijk en duidelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijke communicatie, zodat we alle partijen beter van dienst kunnen zijn. Ben je benieuwd geworden?

Of je nu een professional of opdrachtgever bent; we maken graag kennis met je!

Contact opnemen

Was dit niet helemaal wat je zocht?

Onze adviseurs helpen jou graag verder! Neem eens contact met ons op, dan gaan wij aan de slag om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk ons team