Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp

Onze werkwijze

We hebben te maken met twee partijen: opdrachtgevers en professionals. De wensen en ambities van beide partijen zijn even belangrijk. We willen immers zorgen voor de perfecte match. Benieuwd hoe wij voor jou werken?

Maak kennis
Wij zijn er voor jou! Kom je er niet uit? Neem contact met ons op.

Onze werkwijze voor werknemers

Hoe wij voor jou werken

1. Kennismaken: wat wil jij?

We willen je elke dag met plezier naar je werk laten gaan. We gaan vrijblijvend met je in gesprek om jouw ervaring, wensen en ambities in kaart te brengen.

2. Wij gaan voor je op zoek

3. Persoonlijke begeleiding

4. Aan de slag!

Voor opdrachtgevers

Heb je wel een vacature, maar geen tijd of kennis om een passende professional te vinden?
Wij doen dat voor je. We hebben de wensen van opdrachtgevers vertaald naar een vernieuwende dienstverlening:
kies wat past bij jouw situatie.

Onze werkwijze voor opdrachtgevers

Hoe wij voor jou werken

Kies de dienstverlening

Kijk per vacature welke optie het best bij de situatie past. Heb je een reguliere vacature in te vullen? Pears verzorgt de werving & selectie en vervolgens komt de kandidaat rechtstreeks bij jou in dienst. Kamp je met tijdelijk uitval en zoek je een tijdelijke vervanger? Dan kun je de professional via Pears inhuren, door middel van een detacheringsconstructie. Het aantal uur en de duur van de opdracht stemmen we dus flexibel af. Overname na inhuur is ook mogelijk. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

Werkwijze

Persoonlijke aanpak

We zijn een kleine club. Dat betekent veel persoonlijke aandacht voor zowel onze opdrachtgevers, als onze professionals.
Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijke communicatie, zodat we alle partijen beter van dienst kunnen zijn.

Contact opnemen