Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp

Wij verbinden mens & werk

Pears is een jong en innovatief recruitmentbureau, met een persoonlijke manier van werken. Ons enorme netwerk ligt binnen het onderwijs en de zorg.

Tussenstand
  • Frank de Vries
  • 2. Reinier Schumer
  • 3. Wouter de Vries
Durf jij het aan?

Het team van Pears

Pears wordt met veel plezier en passie gerund door eigenaren Reinier Schumer en Frank de Vries. In 2018 werd het bedrijf opgericht, toen nog onder de naam Sterck Recruitment. De eigenaren hebben al jaren ervaring binnen de arbeidsbemiddeling; ze leerden elkaar ook kennen bij een ander detacheringsbureau. Maar ze vonden dat het anders kon: beter aansluiten bij de behoeftes van de opdrachtgevers en professionals.  Je kunt dus wel spreken van maatwerk. “En dat is ook niet gek, want ieder mens en iedere opdrachtgever is weer anders.

Daarom hechten we ook zoveel waarde aan persoonlijk contact en bouwen we aan een goede relatie”, aldus Reinier. De eigenaren komen beide uit de regio en kennen het gebied dus goed. Frank: “Hier in het noorden houden we niet van poespas en opdringerigheid. Dat zie je ook in onze dienstverlening.” En de Pears-dienstverlening werkt voor professionals en opdrachtgevers. Daardoor kon Pears haar team ook uitbreiden en zitten ze nu in een mooi kantoor aan de Koldingweg 20 te Groningen.

Lees meer

Reinier Schumer

Eigenaar | Adviseur onderwijs

Frank de Vries

Eigenaar | Adviseur zorg

Laura de Boer

Manager onderwijs

Nicole Suithoff

Manager zorg

Simone Mercuur

Adviseur zorg

Eline Schmit

Adviseur zorg

Sorvino Campagne

Adviseur zorg

Gertjan Meijer

Adviseur zorg

Anne Smid

Adviseur zorg

Wouter de Vries

Manager commercie

Lisanne Gramsma

Adviseur onderwijs

Tine Maria de Boer

Adviseur onderwijs

Niels Bijleveld

Adviseur onderwijs

Henriette van Rossum

Adviseur onderwijs

Monica Pancham

Officemanager

Hoe wij werken

Zie ons als partner, niet als tussenpersoon. We denken mee, vol enthousiasme en met een kritische blik. Het invullen van een vacature gaat verder dan een cv met een vacaturetekst matchen. Ons netwerk zit vol goede professionals en leuke vacatures. Pears onderzoekt of ervaring, kennis en ambities van professionals een meerwaarde vormen voor een organisatie. We zijn altijd eerlijk en duidelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijke communicatie, zodat we alle partijen beter van dienst kunnen zijn. We hebben te maken met twee partijen: opdrachtgevers en professionals. De wensen en ambities van beide partijen zijn even belangrijk. We willen immers zorgen voor de perfecte match. Ben je benieuwd geworden? Bekijk onze werkwijze of neem contact met ons op.

Contact opnemen Schrijf je in