Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp
Terug naar overzicht

Detavast

Bij detavast wordt een professional eerst ingehuurd en vervolgens door de opdrachtgever overgenomen. Het voordeel hiervan is dat de opdrachtgever de kennis en kunde van de kandidaat heeft kunnen onderzoeken voor een bepaalde periode en de professional kan in die periode ook beoordelen of de organisatie goed bij hem past. Als een opdrachtgever een professional na een periode van inhuur zelf in dienst wil nemen dan is dat altijd mogelijk. Het moment van overname is in overleg met Pears.

Meer weten over detavast via Pears? Ik kom graag met je in contact.

Jouw kandidaat tevreden via Pears

“Pears heeft mij inzicht gegeven dat het soms wat sneller en makkelijker is om toegang te krijgen bij andere instellingen dan dat ik dat zelf had gekregen. Via Pears heb ik sneller een baan kunnen krijgen. Ik heb inmiddels verlenging gehad en ga zeker met Pears verder!

Ik ben zeer tevreden over de snelle en deskundige communicatie met Pears. Er werken aardige mensen die je snel te woord staan en bij vragen kun je altijd bij ze terecht. Goede arbeidsvoorwaarden, pensioenopbouw en eindejaarsuitkering!”

Maak kennis met Pears

Waarom kiezen voor Pears?

Aandacht voor jou

We willen jou elke dag met plezier naar je (nieuwe) werk laten gaan. Daarom zijn jouw wensen, ambities en persoonlijke groei belangrijk voor ons en we vechten hiervoor. Hebben we een passende vacature, dan nemen we deze uitgebreid met je door. Ben jij enthousiast? Dan brengen we jouw profiel onder de aandacht bij onze opdrachtgever.

Persoonlijke begeleiding

Groot netwerk

Een gesprek met ons aangaan?

We hebben te maken met twee partijen: opdrachtgevers en professionals. De wensen en ambities van beide partijen zijn even belangrijk. We willen immers zorgen voor de perfecte match. Zie ons als partner, niet als tussenpersoon. We denken mee, vol enthousiasme en met een kritische blik. Het invullen van een vacature gaat verder dan een cv met een vacaturetekst matchen. Ons netwerk zit vol goede professionals en leuke vacatures. We zijn altijd eerlijk en duidelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijke communicatie, zodat we alle partijen beter van dienst kunnen zijn. Ben je benieuwd geworden?

Of je nu een professional of opdrachtgever bent; we maken graag kennis met je!

Contact opnemen

Was dit niet precies wat je zocht?

Onze adviseurs helpen jou graag verder! Neem eens contact met ons op, dan gaan wij aan de slag om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen