Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp

De FD Gazellen; Eérste plaats regio Noord!

4 min leestijd
18 december 2023
FD gazelle awards winaar

De FD Gazellen; Eérste plaats regio Noord!

23 november waren de FD Gazellen Awards, waarbij wij de eerste prijs hebben gewonnen in de categorie regio Noord – klein. In deze blog gaan we dieper in wat de FD Gazellen Awards zijn en onze reis naar succes.

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards zijn prestigieuze onderscheidingen die jaarlijks wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze prijs, georganiseerd door het Financieele Dagblad (FD), erkent en eert ondernemingen die uitzonderlijke groei laten zien op het gebied van omzet en personeel, evenals een positieve bijdrage leveren aan de economie. De naam “Gazellen” verwijst naar de snelheid en behendigheid van deze bedrijven, die zich in een competitieve zakelijke omgeving weten te onderscheiden.

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt in verschillende categorieën, op basis van de grootte en omzet van de deelnemende bedrijven. Dit zorgt ervoor dat zowel kleinere start-ups als gevestigde ondernemingen een eerlijke kans krijgen om te schitteren en erkenning te krijgen voor hun inspanningen en prestaties. De uitreiking hiervan vind plaats in Theater Amsterdam.

Een van de belangrijkste criteria voor deelname aan de FD Gazellen Awards is aanzienlijke groei in omzet gedurende een periode van drie jaar. Bedrijven moeten in staat zijn om aantoonbare en duurzame groei te tonen om in aanmerking te komen voor deze erkenning. Het feit dat de prijs wordt toegekend op basis van objectieve financiële gegevens, zoals de jaarlijkse omzet, maakt het een geloofwaardige indicator van zakelijk succes.

De FD Gazellen Awards dienen als een inspiratiebron voor ondernemers en bedrijven om te streven naar groei en innovatie. Het benadrukt het belang van veerkracht, ondernemerschap en effectief management in het hedendaagse zakelijke landschap. Bedrijven die deze erkenning ontvangen, worden vaak gezien als voorbeelden van best practices en worden gevolgd door anderen die streven naar vergelijkbare successen.

De uitreiking van de FD Gazellen Awards is niet alleen een gelegenheid om individuele bedrijven te eren, maar het is ook een platform waar professionals, ondernemers en experts samenkomen om kennis te delen, netwerken op te bouwen en de successen van de snelst groeiende bedrijven te vieren. Het draagt bij aan de ontwikkeling van een levendige zakelijke gemeenschap in Nederland.

Onze reis naar succes

Pears is een jong en innovatief bemiddelingsbureau, dat gespecialiseerd is in het onderwijs en de zorg. Wij worden door opdrachtgevers ingeschakeld bij lastig in te vullen vacatures en door professionals die op zoek zijn naar een nieuwe of extra werkplek. We gaan met hen in gesprek om de wensen door te spreken en gaan dan direct voor ze aan de slag. Dankzij ons netwerk hebben we een breed scala aan opdrachtgevers en professionals. Door goed te luisteren naar de wensen van zowel opdrachtgever als professional, zorgen we voor een goede match. Persoonlijk contact is daarbij belangrijk, evenals transparantie, betrouwbaarheid en betrokkenheid. We investeren in een duurzame relatie met zowel opdrachtgevers als professionals. We stellen ons op als partner, niet als tussenpersoon.

Het is ruim 5 jaar geleden dat Frank de Vries en Reinier Schumer dit avontuur zijn aangegaan en wat is er in die tijd veel gebeurd! We zijn in 2018 met z’n tweeën aan de keukentafel begonnen en zitten inmiddels in een mooi kantoor met een geweldig team van 14 personen. Vorig jaar hebben we de derde prijs voor snelst groeiende ondernemingen in de regio gewonnen en dit jaar zelfs de eerste prijs. Een fantastische prestatie waar we met het hele team dagelijks hard voor aan het werk zijn. We zetten ons dagelijks in om opdrachtgevers en professionals binnen de zorg en het onderwijs te helpen.

Sinds de start van Pears hebben we meer dan 1000 mensen aan een leuke nieuwe of extra baan geholpen. Of je al jaren in het vak zit, of net om de hoek komt kijken. Wij helpen zowel ervaren als startende professionals. Mensen die via Pears werken kunnen rekenen op goed werkgeverschap. Als professional krijg je goede ondersteuning vanuit een vast contactpersoon en we organiseren met enige regelmaat borrels bij ons op kantoor.

Voor ons interne team vinden we het ook belangrijk om activiteiten te organiseren. Zo hebben we de 4-mijl van Groningen gelopen, hebben we Expeditie Robinson gespeeld met zorg tegen onderwijs en padellen we regelmatig. Daarnaast hebben we diverse borrels en etentjes gehad. Dit alles om een gezonde balans tussen hard werken en ontspannen te realiseren.

We zijn enorm trots op ons team, de stappen die we met elkaar hebben gezet en kijken uit naar de stappen die we nog gaan zetten. We gaan vol energie door met waar we mee bezig zijn; Mensen aan een leuke nieuwe of extra baan helpen!