Voor werknemers

Voor werknemers

Hoe wij voor jou werken

1) Kennismaken: wat wil jij?

We willen je elke dag met plezier naar je werk laten gaan. We gaan vrijblijvend met je in gesprek om jouw ervaring, wensen en ambities in kaart te brengen.

2) Wij gaan voor je op zoek

We hebben een enorm netwerk met leuke opdrachtgevers. Hebben we een passende vacature, dan nemen we deze uitgebreid met je door. Ben jij enthousiast? Dan brengen we na jouw akkoord je profiel onder de aandacht bij onze opdrachtgever.

3) Persoonlijke begeleiding

Wij bereiden je voor op het sollicitatiegesprek. We vertellen je zoveel mogelijk over de opdracht en opdrachtgever. Waar mogelijk zitten we ook bij het sollicitatiegesprek, om je zo naderhand te voorzien van tips.

4) Aan de slag!

Aangenomen? Mooi! We blijven je ondersteunen waar nodig.

Veelgestelde vragen

 • Zijn er kosten aan verbonden?

  Voor jou als professional zijn er geen kosten aan onze dienstverlening verbonden. We helpen je zonder kosten bij de voorbereiding op je sollicitatie en begeleiden je persoonlijk tijdens het gehele proces.

 • Bij wie kom ik onder contract?

  Hierin zijn twee mogelijkheden.

  1. Bij een normale vacature (dus geen tijdelijke vervanging) is onze ervaring dat de professional rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst komt.
  2. Bij ziekte of tijdelijke vervanging kiezen opdrachtgevers vaak voor een uitzendconstructie en in dat geval kom je bij ons in dienst.
 • Hoe snel kunnen jullie mij helpen naar een nieuwe baan?

  Zodra wij met jou in contact komen, nodigen wij jou zo snel mogelijk uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierbij bespreken we jouw wensen en ambities en de mogelijkheden via Pears. Als we daarna een passende vacature voor je vinden, leggen we die aan je voor.

 • Bouw ik pensioen op?

  Ja, bij Pears bouw je vanaf dag één pensioen op. Bij veel andere recruitmentbureaus bouw je pas na 26 gewerkte weken pensioen op.

 • Ontvang ik een eindejaarsuitkering?

  Als de CAO van de opdrachtgever waar jij in dienst komt een eindejaarsuitkering voorschrijft, dan krijg je die bij Pears ook.

Voor werknemers

Voor opdrachtgevers

Heb je wel een vacature, maar geen tijd of kennis om een passende professional te vinden? Wij doen dat voor je. We hebben de wensen van opdrachtgevers vertaald naar een vernieuwende dienstverlening: kies wat past bij jouw situatie.

Kies de dienstverlening

Kijk per vacature welke optie het best bij de situatie past. Heb je een reguliere vacature in te vullen? Pears verzorgt de werving & selectie en vervolgens komt de kandidaat rechtstreeks bij jou in dienst. Kamp je met tijdelijk uitval en zoek je een tijdelijke vervanger? Dan kun je de professional via Pears inhuren, door middel van een uitzendconstructie. Het aantal uur en de duur van de opdracht stemmen we dus flexibel af. Overname na inhuur is ook mogelijk. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

Werkwijze

Zet een vacature bij ons uit en we gaan aan de slag. We hebben een breed netwerk aan beschikbare professionals. Wij maken een voorselectie van kandidaten en bespreken de vacature met de juiste professionals. Vervolgens bieden we je de passende profielen aan. Jij kiest dan tegenover welke professional je komt te zitten. We plannen een gesprek in tussen opdrachtgever en professional en mocht dit van beide kanten goed bevallen, dan kan de vacature worden ingevuld. Tot aan het moment van invullen, betaal je als opdrachtgever nog helemaal niets. Dat noemen we no cure, no pay.

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten?

  Schakel Pears kosteloos in om een geschikte professional te vinden voor jouw openstaande vacature. Pas wanneer er een professional door ons wordt aangeboden én deze de vacature mag invullen, brengen we kosten in rekening. No cure, no pay.

  Dat kan op basis van Werving & Selectie, waarbij we een eenmalige factuur sturen, of op basis van uitzending, waarbij we een vast laag uurtarief hanteren. Neem contact met ons op over de tarieven.

 • Kan ik de professional direct zelf in dienst nemen?

  Ja, dat kan. Wij willen leveren naar behoefte. Dit houdt in dat de opdrachtgever de professional gelijk zelf op contract kan nemen. Maar bij een tijdelijke vacature is inhuur ook mogelijk.

 • Ik heb op korte termijn iemand nodig

  Zodra je een vacature bij ons uitzet, gaan wij direct voor je aan de slag. Hierbij houden we je goed op de hoogte. We laten je altijd op korte termijn weten of wij een geschikte professionals beschikbaar hebben. Neem contact met ons op via 050 211 54 76 of info@pears.nl.

 • Ik wil een professional van jullie overnemen, kan dat?

  Zeker! Bevalt de professional van Pears goed en wil je deze rechtstreeks in dienst nemen? Een overname is bij Pears nooit een probleem. Ook hier leveren wij weer naar behoefte. De voorwaarden bij overname bespreken wij altijd transparant voorafgaand aan onze samenwerking.

Persoonlijke aanpak

We zijn een kleine club. Dat betekent veel persoonlijke aandacht voor zowel onze opdrachtgevers, als onze professionals. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijke communicatie, zodat we alle partijen beter van dienst kunnen zijn.

Contact opnemen