Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp
Vacature details
Locatie Workum
Vakgebied Zorg
Aantal uur 24
Ben jij een toegewijde Verzorgende IG met hart voor ouderen? Zoek je een fijne werkomgeving waar jouw zorg het verschil maakt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Verzorgende IG speel je een belangrijke rol in het welzijn van de bewoners. Je biedt persoonlijke zorg, ondersteuning en begeleiding aan ouderen met diverse zorgbehoeften. Dit kan variëren van dagelijkse verzorging en medicatiebeheer tot het observeren van de gezondheidstoestand van de bewoners en het bieden van een luisterend oor. Je werkt samen met collega’s om de best mogelijke zorg te bieden en creëert daarmee een fijne leefomgeving voor de bewoners.

Wat wij van je vragen:
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;
  • Je bent flexibel inzetbaar voor 24 uur per week;
  • Je hebt ervaring met verpleegtechnische handelingen (stage-ervaring mag ook);
  • Je bent een teamplayer, oplossingsgericht en enthousiast.

Wat wij je bieden:
  • Een leuke baan in de ouderenzorg. Je ontvangt eerst een contract bij Pears en op termijn treed je in dienst bij de zorginstelling;
  • Salaris volgens cao VVT FWG 35, met een maximaal maandloon van €3.337,94 (bij een 36-urige werkweek, exclusief ORT);
  • Pensioenopbouw vanaf de eerste dag en een eindejaarsuitkering per gewerkt uur;
  • Begeleiding en ondersteuning gedurende het sollicitatieproces.

Over Pears
Bij Pears draait het om persoonlijk contact. We willen jou leren kennen, om je vervolgens zo goed mogelijk te ondersteunen. We hechten waarde aan jouw wensen en ambities, zodat jij op de juiste plek terecht komt en het maximale uit je werk kunt halen.

Solliciteren
Enthousiast over deze functie of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Ons streven is om jou binnen 2 werkdagen te bellen.

Na de eerste kennismaking plannen wij een gesprek via Teams of op kantoor zodat we verder in gesprek kunnen over jouw wensen en ervaringen, en wij jou meer kunnen vertellen over de instelling en werken via Pears.

Zodra jouw wensen helder zijn en aansluiten bij de zorginstelling, regelen we een kennismaking met de organisatie en volgt er vaak nog een meeloopmoment. Hierin ondersteunen wij jou in alles wat je nodig hebt.

Direct solliciteren

Heb je geen CV bij de hand? Geen probleem solliciteren kan bij ons zonder CV!

Vragen over deze vacature?

Simone Mercuur Adviseur zorg
06 58 94 14 18 simone@pears.nl