Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp
Vacature details
Locatie Zwolle
Vakgebied Intern
Aantal uur 32-40
Wil jij bouwen en bijdragen aan een nieuwe vestiging in Zwolle? Bij Pears bieden we je een rol met volop vrijheid en verantwoordelijkheid!

We zijn een jong en succesvol recruitmentbureau, gespecialiseerd in de zorg en het onderwijs. De kracht van Pears zit in onze persoonlijke manier van werken. We hebben veel aandacht voor de wensen van zowel onze opdrachtgevers, als onze kandidaten, als onze werknemers. Dus ook voor die van jou! Je komt te werken op een nieuwe vestiging in een groeiend team. Dit biedt volop kansen.

Functie
Als recruiter binnen de tak zorg bij Pears bouw je aan een netwerk van kandidaten, waarbij je ook de relaties met hen onderhoudt. Je voert gesprekken om hun ambities en wensen in kaart te brengen en hen te matchen met passende vacatures. Met jouw kennis binnen de arbeidsmarkt ondersteun je professionals in hun zoektocht naar een passende nieuwe werkplek. Je krijgt van ons alle ruimte om te vlammen. Kom maar op met je initiatieven en ideeën
 
Jouw profiel
Je bent een stevige gesprekspartner met de drive om de juiste mensen aan je te binden. Daarbij weet je de juiste inschatting te maken van de kwaliteiten en de daarbij passende mogelijkheden. Je kunt goed omgaan met de vrijheid die we jou bieden, maar pakt hierin ook je verantwoordelijkheid.

Verder ben jij:
  • Minimaal mbo niveau 4-geschoold;
  • Commercieel en je hebt ervaring binnen de arbeidsbemiddeling;
  • Beschikbaar voor 32 – 40 uur.
 
Dit is wat wij jou bieden;
  • Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden;
  • Een marktconform salaris mét goede (team)bonusregeling;
  • Pensioensopbouw bij a.s.r. zonder eigen bijdrage. Pears dekt dit volledig;
  • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur; 
  • Een leuk (groeiend) team en goede werksfeer.
 
Interesse?
Ben jij net zo enthousiast over deze functie als dat ik ben? Neem dan contact met mij (Laura) op via 06 19 89 04 01, of stuur een mail naar laura@pears.nl     
 
 

Direct solliciteren

Heb je geen CV bij de hand? Geen probleem solliciteren kan bij ons zonder CV!

Vragen over deze vacature?

Laura de Boer Teamlead onderwijs
06 19 89 04 01 laura@pears.nl