Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp
Vacature details
Locatie Sneek
Vakgebied Zorg
Aantal uur 16 - 24
Ben jij als Verzorgende IG op zoek naar een betekenisvolle functie waarbij je zorg verleent in de vertrouwde omgeving van de cliënt? Wij bieden jou de kans om in de thuiszorg te werken, waar persoonlijke aandacht en zelfstandigheid centraal staan.

Als Verzorgende IG in de thuiszorg ondersteun je cliënten in hun eigen woonomgeving, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Je bouwt een vertrouwensband op en biedt zowel persoonlijke verzorging als verpleegtechnische handelingen, afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt. Jouw dag is afwisselend, waarbij je van huis naar huis gaat en de vrijheid hebt om zelfstandig je taken uit te voeren.

Je bent meer dan alleen een zorgverlener; je bent een luisterend oor en een belangrijk aanspreekpunt voor de cliënten en hun familie. Jij signaleert veranderingen in hun gezondheid en welzijn en schakelt tijdig met andere zorgverleners om de juiste zorg te bieden.

Wat wij van je vragen:
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;
  • Je bent flexibel inzetbaar voor 16 tot 24 uur per week;
  • Je hebt ervaring met verpleegtechnische handelingen;
  • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en proactief.

Wat wij je bieden:
  • Een leuke en afwisselende baan in de thuiszorg;
  • Salaris volgens cao VVT FWG 35, met een maximaal maandloon van €3337,94 (bij een 36-urige werkweek, exclusief ORT);
  • Pensioenopbouw vanaf de eerste dag en een eindejaarsuitkering per gewerkt uur;
  • Begeleiding en ondersteuning gedurende het sollicitatieproces.

Over Pears
Bij Pears draait het om persoonlijk contact. We willen jou leren kennen, om je vervolgens zo goed mogelijk te ondersteunen. We hechten waarde aan jouw wensen en ambities, zodat jij op de juiste plek terecht komt en het maximale uit je werk kunt halen.

Solliciteren
Enthousiast over deze functie of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Ons streven is om jou binnen 2 werkdagen te bellen.

Na de eerste kennismaking plannen wij een gesprek via Teams of op kantoor zodat we verder in gesprek kunnen over jouw wensen en ervaringen, en wij jou meer kunnen vertellen over de instelling en werken via Pears.

Zodra jouw wensen helder zijn en aansluiten bij de zorginstelling, regelen we een kennismaking met de organisatie en volgt er vaak nog een meeloopmoment. Hierin ondersteunen wij jou in alles wat je nodig hebt.

Direct solliciteren

Heb je geen CV bij de hand? Geen probleem solliciteren kan bij ons zonder CV!

Vragen over deze vacature?

Simone Mercuur Adviseur zorg
06 58 94 14 18 simone@pears.nl