Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp
Vacature details
Locatie Appingedam
Vakgebied Zorg
Aantal uur 24 - 32

Ben jij iemand die kalm blijft als een cliënt onrustig wordt? Kun jij iemand helpen om met emoties om te gaan en ze de juiste richting op te sturen? Sta jij sterk in je schoenen en kun je duidelijke begeleiding geven? Dan sluit jij als begeleider goed aan bij deze doelgroep!

Als begeleider ben jij er om deze cliënten te ondersteunen wanneer ze dit het meest nodig hebben. Je ondersteunt mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de cliënten die hier wonen o.a. autisme, psychische problematieken, hechtingsproblematiek of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dit kan ervoor zorgen dat ze zich snel onveilig voelen of overprikkeld raken, wat moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) kan opleveren.

De cliënten hebben vooral behoefte aan structuur, duidelijkheid en rust, maar ook veiligheid is heel belangrijk. Het moeilijk verstaanbare gedrag kan soms agressie veroorzaken, dan is het aan jou als begeleider om de veiligheid van zowel de bewoners als je collega's te waarborgen. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want je werkt samen met een team dat altijd voor elkaar klaarstaat! Iedereen werkt hier volgens de Triple C methodiek.

Als begeleider werk je verschillende diensten. Zodra jouw dienst start, zie je wat een bewoner die dag nodig heeft en stem je jouw begeleiding daarop af. Heeft iemand bijvoorbeeld behoefte aan een arm om zich heen, een grapje of juist wat ruimte? Daarnaast werk je tijdens jouw dienst samen met collega’s aan de doelen uit het zorgplan en zorg je ervoor dat de bewoners een fijne dag hebben. ‘s Ochtends help je bij een fijne start van de dag en ontbijt je samen. Werk je ’s avonds? Dan zorg je voor avondeten en een ontspannen sfeer voordat de bewoners naar bed gaan.

Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan en laten we snel kennismaken!

Wat wij vragen

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo niveau 4;
  • Een zelfstandige werkhouding en een stevige, evenwichtige persoonlijkheid;
  • Je kunt onregelmatig (dag-, avond- en slaapdiensten) werken.
  • Minimaal 24 tot 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij:
  • Een contract bij Pears waarbij je op termijn in dienst treedt bij de organisatie, pensioenopbouw vanaf dag één en eindejaarsuitkering per gewerkt uur;
  • Salaris conform de CAO GHZ FGW 40 (brutosalaris van minimaal €2.672 tot maximaal € 3.606,- bruto op basis van fulltime  dienstverband);
  • We bieden kansen voor persoonlijke groei in jouw zorgcarrière met trainingen, bijscholing en begeleiding.

Over Pears
Bij Pears draait het om jou. Betrouwbaarheid en transparantie staat altijd voorop. We willen jou leren kennen, om je vervolgens zo goed mogelijk te ondersteunen. We hechten waarde aan jouw wensen en ambities, zodat jij op je plek zit en het maximale uit je werk kunt halen.

Solliciteren
Enthousiast over deze vacature? Laat je gegevens achter en we bellen je binnen 2 werkdagen voor een eerste telefonische kennismaking!

Vervolgens plannen we een gesprek op kantoor om dieper in te gaan op jouw wensen en ervaringen, en om meer te vertellen over de instelling en het werken via ons. Als jouw wensen aansluiten, regelen we een kennismaking met de organisatie en vaak ook een meeloopmoment, waarbij we jou volledig ondersteunen!

Direct solliciteren

Heb je geen CV bij de hand? Geen probleem solliciteren kan bij ons zonder CV!

Vragen over deze vacature?

Anne Smid Adviseur zorg
06 17 11 56 12 anne@pears.nl