Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp
Terug naar alle vacatures

Begeleider intensieve NAH

Vacature details
Locatie Harderwijk
Vakgebied Zorg
Aantal uur 24 - 32

Ben jij een gedreven begeleider met de juiste passie en inzet voor onze unieke mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Dan is dit dé perfecte baan voor jou, wij zoeken enthousiastelingen voor het mooiste woonzorgpark van heel Nederland!

De organisatie waar je gaat werken is meer dan alleen een zorginstelling, het is echt een gemeenschap op zich. Op het woonzorgpark wonen en leven mensen met allerlei achtergronden en problematieken van LVB tot aan EMB en NAH. Ieder mens in uniek en leeft lang en met elkaar op het park in zijn of haar eigen woning. Naast dat je zorgdraagt voor de cliënten kun je ook genieten van de prachtige, groene omgeving op het park. De natuur brengt ontspanning en rust. Dit in combinatie met de mix van historische en moderne gebouwen/woningen maakt het een heerlijke werkplek voor jou en je collega's. Op deze werkplek zijn ook de beginselen ontstaan van de gehandicaptenzorg zoals we hem nu kennen. 

Jouw specifieke ''wijk'' op het park biedt een thuis aan bewoners met NAH. We begrijpen dat NAH niet alleen fysieke uitdagingen met zich meebrengt, maar ook emotionele en gedragsmatige complexiteiten. In dit geval gaat het vaak ook nog eens om mensen die voor hun hersenletsel al kampten met diverse problematieken richting GGZ of LVB, deze combinatie met NAH maakt de doelgroep net even wat intensiever, maar ook nóg mooier. Daarom staat de mens bij ons centraal. Je bent namelijk echt de schakel in hun leven en kunt bijzondere banden opbouwen. Jij streeft ernaar om elke bewoner te zien voor wie ze zijn, ondanks de beperkingen die ze ervaren.

Je kunt verschillende dingen verwachten tijdens je werk als begeleider met deze doelgroep. De focus ligt op het bieden van nabijheid, structuur en kwaliteit van leven/zorg, kortom; het begeleiden. Dit zal per bewoner verschillen van een vrij zelfstandige dagbesteding tot 1-op-1 begeleiding met bijkomende ADL-taken. Belangrijk is dat je oprecht bent, je bent een doorzetter en laat je niet zomaar uit het veld slaan. Bewoners kunnen namelijk mondig zijn en zullen je niet altijd meteen toelaten in hun leven, aan jou de taak om door te dringen tot de bewoners en vriendschappen te sluiten voor het leven.


Wat we van jou verwachten:

  • Passie voor de gehandicaptenzorg, bij voorkeur ervaring met NAH, en de bereidheid om de mensen te zien als volwaardige individuen.
  • Een afgeronde zorgopleiding op minimaal MBO niveau 3;
  • Je staat stevig in je schoenen, je bent mentaal sterk en fysiek fit;
  • Bereidheid om complexe zorgvragen en de ADL aan te pakken;
  • Diepgang, oprechtheid en betrokkenheid in jouw benadering van de bewoners.

Wat wij je bieden
  • De mooiste werkplek (echt waar) van Nederland;
  • Een contract bij Pears en/of bij de zorgorganisatie zelf;
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 of 40;
  • Persoonlijke begeleiding en maatwerk in jouw carrière, waaronder 'leergang NAH'; 
  • De mogelijkheid om écht iets te kunnen betekenen voor de mensen.

Over Pears
Bij Pears draait het om jou. Betrouwbaarheid en transparantie staat altijd voorop. We willen jou leren kennen, om je vervolgens zo goed mogelijk te ondersteunen. We hechten waarde aan jouw wensen en ambities, zodat jij op je plek zit en het maximale uit je werk kunt halen.

Solliciteren
Heb je interesse of wil je meer weten? Solliciteer meteen. Dan vertellen wij je er snel meer over.

Direct solliciteren

Heb je geen CV bij de hand? Geen probleem solliciteren kan bij ons zonder CV!

Vragen over deze vacature?

Anne Smid Adviseur zorg
06 17 11 56 12 anne@pears.nl

Gerelateerde vacatures