Op zoek naar een baan? Onze adviseurs helpen jou graag op weg!

Stuur een WhatsApp
Terug naar alle vacatures

Mbo-verpleegkundige

Vacature details
Locatie Groningen
Vakgebied Zorg
Aantal uur 20 - 36
Wil jij als verpleegkundige aan de slag op een woongroep en samen met jouw collega’s de beste zorg verlenen? Ben jij al bekend binnen de gehandicaptenzorg of wil jij hier graag ervaring in op doen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Je gaat aan de slag in een instelling in de gehandicaptenzorg, waar cliënten wonen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ziekte van Duchenne, MS, Parkinson etc. Als mbo-verpleegkundige werk je veel samen met begeleiders, collega-verpleegkundigen, gedragswetenschappers en je leidinggevende. Met de specialistische begeleiding, verzorging en behandeling, waar jij deel van uit maakt, krijgen mensen weer grip op hun leven. Voor hen ben je de belangrijkste schakel in hun leven. Dit doe je door een combinatie van verpleegtechnische handelingen en ADL-werkzaamheden uit te voeren. Je bent onder andere bekend met medicatie toedienen, werken met sondes en stomazorg. Naast de verzorging en begeleiding, heb je hebt een signalerende rol en weet je problematieken goed in kaart te brengen en te delen met families en collega's. Door jouw professionaliteit en deskundigheid kun je de kwaliteit van de zorg verbeteren en optimaliseren.

Wat wij vragen
  • Je hebt een afgeronde opleiding richting mbo-verpleegkunde en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent communicatief sterk en professioneel;
  • Je vindt het geen probleem om te werken met tilliften en ADL-werkzaamheden uit te voeren;
  • Je vindt het geen probleem om onregelmatig te werken in de avonden, weekenden en eventueel de nachten.

Wat wij bieden
  • Een leuke (vaste) baan met een contract bij Pears of direct bij de zorginstelling;
  • Jouw salaris wordt ingeschaald in FWG 40 conform CAO Gehandicaptenzorg, waarbij je maandloon maximaal €3.535,- is op basis van een fulltime dienstverband (exclusief ORT);
  • Je bouwt vanaf dag 1 pensioen op en ontvangt je eindejaarsuitkering per gewerkt uur;
  • Diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden.

Over Pears
Bij Pears draait het om persoonlijk contact. We willen jou leren kennen, om je vervolgens zo goed mogelijk te ondersteunen. We hechten waarde aan jouw wensen en ambities, zodat jij op je plek zit en het maximale uit je werk kunt halen.

Solliciteren
Lijkt jou dit een leuke uitdaging en wil je graag meer weten? Wij komen graag met jou in contact! Laat je gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op.

Direct solliciteren

Heb je geen CV bij de hand? Geen probleem solliciteren kan bij ons zonder CV!

Vragen over deze vacature?

Gertjan Meijer Adviseur Zorg
06 17 04 04 40 Gertjan@pears.nl