• Nathalie
  Nathalie
  Docent Engels

  "De mannen van Pears: oprecht ge├»nteresseerd, integer, vrolijk en professioneel. Het is een clich├ę, maar ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Daar houd ik van."

 • Lisette
  Lisette
  Intern begeleider

  "Pears is een laagdrempelige intermediair, met interessante vacatures en fijne medewerkers. Ik houd hun LinkedIn-pagina nauwlettend in de gaten voor soortgelijke tijdelijke opdrachten."

 • Alex
  Alex
  Docent Natuurkunde

  "De perfecte match gevonden dankzij de professionele hulp van Pears. Transparante, laagdrempelige communicatie ervaren en persoonlijke begeleiding gekregen. Nog steeds heel fijn contact, wellicht nog voor lange tijd."

 • Minke
  Minke
  Gedragswetenschapper

  "Persoonlijk contact op een professionele en betrokken wijze. Hierdoor een prachtige nieuwe baan gekregen. Absoluut een succesvolle en prettige samenwerking."

 • Dion
  Dion
  Docent Biologie/Scheikunde

  "Pears denkt goed met je mee voor een passende baan in het onderwijs. Prettige begeleiding voor, tijdens en na sollicitatiegesprekken."

Waarom kiezen voor Pears

Aandacht voor jou

We willen jou elke dag met plezier naar je (nieuwe) werk laten gaan. Daarom zijn jouw wensen, ambities en persoonlijke groei belangrijk voor ons en we vechten hiervoor. Hebben we een passende vacature, dan nemen we deze uitgebreid met je door. Ben jij enthousiast? Dan brengen we jouw profiel onder de aandacht bij onze opdrachtgever.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijk contact: dat is wat we belangrijk vinden. Zo kennen we onze opdrachtgevers ook goed. Daardoor kunnen we je uitstekend helpen met voorbereiden op de sollicitatie en begeleiden tijdens het gehele proces. Aangenomen? Mooi! Ook daarna blijven we als het nodig is voor je klaarstaan.

Groot netwerk

Wij zoeken actief naar professionals, maar klop ook vooral bij ons aan als je een nieuwe of extra uitdaging zoekt. We komen graag met je in contact! Ons enorme netwerk ligt binnen het onderwijs en de zorg. Daardoor krijgen we mooie vacatures binnen, die wellicht een goede match zijn met jouw wensen en ambities!

Bekijk alle vacatures