• Rolf
  Rolf
  Directeur

  "Hoewel wij als organisatie uiteraard bij voorkeur zelf onze werving doen, zijn er soms situaties waarin het ons niet lukt om op korte termijn geschikte kandidaten voor onze vacatures te vinden. Pears heeft ons in deze gevallen altijd uitstekend kunnen helpen. De dienstverlening is prima en de lijnen zijn kort."

 • Bea
  Bea
  Adviseur P&O, Primair onderwijs

  Mijn ervaringen met Pears zijn zeer positief. Geen agressieve verkooptechnieken, maar een persoonlijk benadering en ze denken graag en goed mee. Zo hebben ze geholpen in onze zoektocht naar een goede Intern Begeleider. Hetgeen resulteerde in een match waar alle partijen blij van werden!

 • Hans
  Hans
  Teamleider

  "Pears is in staat om vanuit betrokkenheid, meedenken met de school en een persoonlijke benadering ons te helpen bij het vinden van nieuwe docenten. Daarbij gaat het soms om lastig vervulbare vacatures, maar telkens wist Pears vanuit direct contact met ons als opdrachtgever de juiste mensen te vinden. We kunnen elke school dan ook de samenwerking met Pears aanbevelen."

Waarom kiezen voor Pears

Persoonlijk

We zijn een kleine club. Dat betekent veel persoonlijke aandacht voor zowel onze opdrachtgevers, als onze professionals. We kennen de wensen van onze opdrachtgevers door en door. We zijn geen tussenpersoon; wij zijn jullie partner. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijke communicatie.

Kies zelf de dienstverlening

Kijk per vacature welke optie het beste bij de situatie past. Zo kun je kiezen uit werving & selectie voor reguliere vacatures, (korte) flexibele inhuur voor tijdelijke vacatures of overname na inhuur. We bieden effectieve ondersteuning met eerlijke tarieven. Hierover zijn we transparant. Meer weten? Neem contact met ons op.

Groot netwerk

Het vinden van de ideale werknemer kost tijd en vergt specialistische kennis. We bouwen al jaren aan een netwerk van deze professionals. Door het voeren van persoonlijke gesprekken, weten wij welke professional past binnen jouw organisatie. Een beschikbare professional die matcht met de opdrachtgever is dus zo gevonden!

Bekijk onze werkwijze